Teksten over de zorg

Op zoek naar een journalist die de zorg goed kent? 

Zoekt u een journalist om ontwikkelingen in de zorg uit te diepen? Heeft u een tekstschrijver nodig om een belangrijk verhaal te vertellen over uw organisatie? Of een eindredacteur die een bestaande tekst nog pakkender maakt?

Teksten die aanspreken

Ik sta voor teksten die aansprekend, inhoudelijk sterk en helder zijn. Ik denk vanuit de lezers: wat boeit hen? Cliënten vinden iets anders interessant dan managers, professionals hebben andere vragen dan zorginkopers. Allemaal waarderen ze duidelijkheid en een soepele stijl. 

Kennis van de zorg

Doordat ik de gezondheidszorg al jaren volg, ken ik het veld waarin zorgorganisaties werken: de vernieuwingen, de dilemma’s en de wisselende beleidstrends. Vanuit mijn kennis kan ik inhoudelijk meedenken over onderwerpen en zie ik wat een aanpak of een organisatie bijzonder maakt. 

Passende vorm

Misschien zoekt u gericht een journalist, tekstschrijver of eindredacteur voor een achtergrondverhaal, een interview of een onderzoeksrapport. Het kan ook zijn dat u nog nadenkt over het beste middel om uw publiek te bereiken: weblogs, een nieuwsbrief, misschien een brochure? Ik help u graag om een vorm te kiezen die uw doelgroep aanspreekt.